کرم خشک خراطین

freez wormfreezing worm

روغن کرم – روده شویی کرم -فرآوری کرم – کرم فریز شده و در نهایت کرم خشک شده :


خداوند بیش از ۴۴۰۰ گونه کرم خاکی آفریده است. این کرمها زمین را شخم می زنند. و سالی یک بار تولید مثل می کنند.چند نوع محدود آن، با مابقی فرق دارد.این گونه‌ها، در شرایط مناسب محیطی هر هفته تولید مثل می‌کنند هر یک کرم از طریق تخم‌گذاری در هفته به یازده کرم افزایش می‌یابد.

یکی از این گونه ها که مناسب ترین گونه برای تولید ورمی کمپوست است ، گونه Eisenia foetida بوده که برنگ قهوه ای مایل به قرمز و کوچکتر از کرمهای خاکی معمولی می باشد. این گونه بدلیل داشتن %۷۰ پروتئین در قیاس با %۲۲ پروتئین گوشت قرمز و همچنین داشتن امگا ۳ و تولید کود بیولوژی از سال ۱۹۴۲ شناسایی و از سال ۱۹۷۹ بهره‌برداری اقتصادی از آن آغاز شده است.

آیزینیا فوتیدا نوعی کرم خاکی است که ترجمه نام آن در زبان فارسی «کرم قرمز خاکی حلقوی بارانی» است که در سطح بین‌الملل به «کرم قرمز کالیفرنیایی» (California Red Worm) معروف است.

خواص فراوان کرم های خاکی از دیر باز مورد توجه بشر بوده به طوری که در گذشته مردم چین و ژاپن از پودر کرم خاکی در مصارف پزشکی بخصوص در معالجه سردردها و یا تب لرزها استفاده می کردند و امروزه مشخص شده است که در بدن کرم‌های خاکی ماده آلی به نام لمبروفرین وجود داردکه می‌تواند باعث کاهش درجه حرارت بدن انسان گردد.

یکی از تأثیرات شگفت انگیز فرآورده‌های کرم خاکی در ” روغن کرم” که منبع سرشاری از پروتئین ومواد مغذی فراوان دیگر است ، دیده می‌شود. روغن کرم های خاکی حاوی منبع بسیار زیادی از اسید های چرب و امگا ۳ می باشد.

اثرات چشمگیر روغن کرم خاکی در تقویت و رشد مو و نرم کنندگی پوست و همچنین خاصیت حجم دهندگی، باعث شده تا شرکتهای تولید کننده محصولات بهداشتی-آرایشی از آن به عنوان یکی از مواد ضروری و اولیه محصولات خود استفاده کنند . امروزه در سراسر جهان از روغن کرم خاکی در صنایع بهداشتی ،آرایشی و همچنین در صنعت داروسازی استفاده میشود

کاربرد های کرم خاکی: روغن کرم روغن کرم روغن کرم روغن کرم روغن کرم کرم فریز شده کرم فریز شده کرم فریز شده روغن کرم

۱ . به عنوان خوراک دام، طیور و آبزیان * ۲ . تولید لوازم آرایشی و بهداشتی * ۳ . به عنوان مواد اولیه جهت تولید دارو * ۴ . خوراک انسان * ۵ . بازیافت زباله و تولید کود آلی ورمی‌کمپوست

فواید روغن خراطین چیست ؟



این خواص روغن خراطین اصل است که موجب اثراتی بر روی بافت های اسفنجی بدن میگردد‌؛ آن اثرات عبارتند از :


۱- حجم دهنده اندام تناسلی مردان

۲-حجم بَخشیدن به سینه های خانم ها

۳- بزرگ کردن باسن و ران ها

۴- تاثیر سریع حجیم کردن گونه و لَب ها

بطور کلی روغن خراطین برای چاقی صورت نیز استفاده میشود

۵- برطرف نمودن پُف های زیر چشم در بانوان و آقایان

۶- بر طرف نمودن افتادگی های سینه که به جهت شیر دهی یا موارد دیگر پدید می آید

۷- برطرف نمودن افتادگی باسن و فرم دهی به آن

۸- استفاده از روغن خراطین برای حجم دادن به اندام بدنسازان

۹- درمانگر بسیار قوی زود انزالی

۱۰- بازسازی و اصلاح عروق خونی

۱۱- افزایش قدرت و کنترل جنسی حین رابطه
خطوط فراوری کرم  با هدف روده شویی ، روغن گیری و تهیه پودر کرم  در شرکت سالم کشت نوین زاگرس  طراحی و تولید شده است . در طراحی و ساخت این خطوط استانداردهای بهداشتی رعایت و کلیه قسمتهای مرتبط با مواد از جنس استیل ساخته شده است.

این خط از بخشهای مختلف تشکیل شده که برای راه اندازی آن به فضایی در حدود ۲۰۰ متر مربع نیاز است.

در ادامه واحدهای مختلف خط  فراوری کرم  ذکر شده است .
جداسازی کرم از کود

جداسازی کرم از کود

در این مرحله با استفاده از سرندهای دوار نسبت به جداسازی کرم ها درشت از کود اقدام شده و پس از خالص سازی، کرم به واحد بعدی – واحد شست و شوی اولیه-انتقال داده می شود . استفاده از سرندهای دوار مخصوص جداسازی کرم در این مرحله ضروری می باشد زیرا باید تا حد امکان کرم به صورت خالص وارد خط شست و شوی گردد.
جداسازی کرم خراطین از کود
روده شویی کرم

روده شویی کرم خراطین

در بخش روده شویی طی پنج فرایند پیوسته اقدام به شست و شوی روده و بدن کرم می شود و در انتها ،کرم کاملا پاک و بدون وجود هر گونه مواد زاید استحصال می گردد.
روده شویی کرم خراطین
جداسازی مواد سلومیک کرم

گرفتن مواد سلومیک کرم خراطین

پس از خروج کرم از واحد روده شویی ، در مرحله سوم اقدام به گرفتن مایع سلومیک از کرم می شود ( مایع زرد رنگ که از بدن کرم ترشح می گردد ). از این مایع پس از اندک فراوری می توان جهت جلوگیری از هجوم آفات به گیاهان در کشاورزی و باغداری استفاده کرد . بو و خاصیت این مایع از حمله آفات جلوگیری به عمل می آورد و معمولا به صورت محلول پاشی مورد استفاده قرار می گیرد.
گرفتن مواد سلومیک کرم خراطین
آبگیری و خشک کن کرم

آبگیری و خشک کردن اولیه کرم خراطین

پس از سپری شدن مراحل شست و شو و دریافت مایع سلومیک ، کرم وارد مرحله آبگیری می شود . در این مرحله با استفاده از مکانیزمهای خشک کن به صورت هوا خشک اقدام به آبگیری و کاهش رطوبت توده کرم می شود.
آبگیری و خشک کردن اولیه کرم خراطین
روغن گیری کرم

روغنگیری خراطین

پس از روده شویی ، کرم وارد بخش روغن گیری می شود . در این به بخش با استفاده از تجهیزات خاص اقدام به گرفتن عصاره بدن کرم شده و پس ازفیلتر کردن این عصاره ، روغن از سایر مواد تفکیک می شود .
روغن گیری خراطین
کرم فریز شده

تهیه کرم خراطین فریز شده

استفاده از کرم فریز شده به عنوان خوراک (معمولا خوراک آبزیان) در پرورش آبزیان رواج پیدا کرده است.در صورت نیاز به کرم فریز شده ، پس از واحد روده شویی ، کرم به بخش انجماد انتقال داده می شود .
تهیه کرم خراطین فریز شده
error: Content is protected !!